Vi kommer fram till stugan sent på fredagväll för en efterlängtad jaktsväng, visserligen bara över helgen men det är bättre än ingen jakt alls.
Dagarna har verkligen blivit korta och vi försöker komma iväg i första gryningsljuset. Ångrar lite att vi lämnade jaktbilen hemma för skogsbilsvägen upp till jaktmarken hade djupa frusna bilspår och mittsträngen skrapade delvis i underredet på SUVen. Vi kom inte riktigt fram dit jag egentligen ville jaga så vi släppte Kita på annan mark. En bra drag visade det sig då Kita hittade en god del fågel.
Dom satt lika dåligt som tidigare i höst och absolut vindstilla, -2 grader och ett knasterskare som gjprde ansmygning helt omöjligt hjälpte inte till.
Kita kämpade på bra trots att skaren varken bar eller brast och vi var lite orolig för om hon skulle skära upp trampdynorna eller skrapa upp skenbenen
men det gick bra denna gång, syntes dock på farten att det var besvärligt före.
Söndag började det blåsa rejält och vi valde att inte jaga utan försöka köra hem medans det fanns lite dagsljus. Kollade iallafall mårdfällorna som gapade tomma.